Nejlepsi album

Všechny obecné věci ohledně MM a kapely

Re: Nejlepsi album

Příspěvekod Enki v 14 čer 2009, 16:26

mansonak píše:tak vidí, že nejen já jsem takovej magor do MM :-D

mám toho doma za ~5000$ ^^,
sry for offtop <.< >.>
let's try to get the Anti-Christ Superstar Video
http://www.ipetitions.com/petition/ACSS/index.html
Enki

Příspěvekod KONDA666 v 14 čer 2009, 21:31

Moje srdcovka je Hollywood a to z toho duvodu ze to bylo moje prvni album.
Jinak to nemam nejak rozdeleny az na EMDM to se mi moc nelibilo..fakt ze divny album
Jinak se mi proste libi snad kazda pisnicka co udelal ...je proste originalni a za to ho obdivuju.
KONDA666

Příspěvekod jenda v 14 čer 2009, 21:56

[quote="Soile?[/quote]

neviem, vadi mi ze sa vtedy Manson zacal uberat inym, komercnym, smerom. chvala panu bohu, ze aspon tento novy album THEOL je vydareny...[/quote]myslim že THEOL je proti TGAOG pěkná sračka[/quote]

blbost, ale kazdemu sa paci nieco ine.. podla mna TGAOG je shit ale THEOL sa mi praveze zda byt prepracovany a proste lepsi, chytlavejsia melodia skladieb, lepsi spev, a Twiggy samozrejme..[/quote]když poslouchám tak blbou písničku jako je for rusted horses nebo I wannt to kill you... tak mi neuspokojí si předskavovat že ji vybrnkává twiggyy. sorry
jenda

Příspěvekod andrej1995 v 23 čer 2009, 17:32

ja nemam najoblubenejsi album ale paci sa mi asi najviac GAoG a dobry je a j MA ale na druhej strane sa mi pacia aj take melancholicke piesne ako boli na EmDm a HEOL a videl som ARMAGEDDON na mtv a bolo to strasne vypipane takze :(. a nazaver moj rebricek
1.HEOL,GAG
2.MA,AS
3,EMDM
4.PAF
andrej1995

Příspěvekod Epe v 02 črc 2009, 13:31

Holy Wood je pre mňa najlepší. Bol totiž môj prvý. Ale páči sa mi najmä preto, lebo je taký vyhecovaný a našlapaný.

Ale mám rád všetky albumy. Myslím si, že sú kvalitatívne veľmi vyvážené. Len Portrait of an American Family má nejaký divný zvuk. Taký nekvalitný zvuk. Ako keby to nahrávali niekde v garáži. No ale to asi len pre mňa. Ale je to tiež dobrý album. Každý je ale iný, a to je dobre. Dokonca aj Eat me, Drink me sa mi veľmi páči, pričom mnoho fanúšikov ním opovrhuje (nezahral na Bratislavskom koncerte ani jednu skladbu z toho albumu, ktovie prečo :D ). Hoci je pravda, že na Eat me, Drink me som si dlho zvykal.
Epe

Příspěvekod jenda v 02 črc 2009, 15:23

Epe píše:Hoci je pravda, že na Eat me, Drink me som si dlho zvykal.
ja taky ale když do toho pak člověk pronikne tak zjistí že víc než polovona songů je uplně skvělejch
jenda

Příspěvekod Stephen v 09 črc 2009, 16:03

Najlepší je The Golden Age Of Grotesque a najhorší je Eat me, Drink me
Stephen

Příspěvekod deathstars v 02 zář 2009, 18:25

Mno tak sem píšu zas už sem tu jednou psal ale nevědel jsem přesně jaký album je nej.....ale už sem si to pořádně rozmyslel a udělal jsem si takoví pomyslní žebříček,a tady je:

1.ANTICHRIST SUPERSTAR (OPRAVDU BOMBA ALBUM VŠECHNY SKLADBY SOU FAJNÝ,SKVĚLE PROMYŠLENÉ ALBUM)
2.HOLLY WOOD (DALŠÍ VELICE DOBRÉ ALBUM,SKVĚLÍ TEXTY,MELODIE A PROSTĚ VŠECHNO)
3.THE HIGH END OF LOW (RECENZOŘI PÍŠOU ŽE JE TO PRŮMĚRNÉ ALBUM A NĚKTEŘÍ ZASE PÍŠOU ŽE JE TO DOBŘE POVEDENÉ ALBUM.JÁ SI MYSLÍM ŽE JE TO OPRAVDU DOBRÝ ALBUM JE SICE TROŠKU JÍNÉ NEŽ OSTATNÍ MNO ALE PŘECE NEBUDE MANSON HRÁT FURT JEDNO A TO SAMÉ,SNAŽÍ SE POSOUVAT DÁL A TO VELICE OCENUJI NA TÉTO DESCE ŽE SE POSUNULA TROČKU JINAM:) )

4.EAT ME,DRIN ME (VĚTŠINA PÍŠE ŽE JE TO ŠPATNÉ ALBUM,PODLE MĚ DOBRÁ DESKA,MANSON SE UKÁZAL S TÉ CITLIVĚJŠÍ STRÁNKY A TO SE MI VELICE LÍBÝ.UKÁZAL ŽE I ON MÁ CITY A CEJTÍ BOLEST JE VELICE EMOTIVNÝ ALBUM DOCELA SE MI LÍBÝ,DESKA MÁ TAKOVOU GOTHICKO ROMANTICKEJ NÁDECH)

5.MECHANICAL ANIMALS (PĚKNÉ ALBUM ALE NEVÍM PROČ NĚJÁK MĚ NECHYTLO NEŘÍKÁM ŽE JE HNUSNÉ.TATO DESKA SE POVAŽUJE ZA JEDNU Z JEHO NEJ ALE NĚJÁK MĚ PROSTĚ NĚKTERÉ PÍSNIČKY MOC NECHYTLI)

6.THE GOLDEN AGE OF GROTESQUE (HODNĚ KOMERČNÍ ALBUM,UDĚLÁNÉ ABY MANSON NATÁHNUL ŠIRŠÍ PUBLIKUM POSLUCHAČŮ A NEBYL TAM TWIGY.ALE NAŠLI SE TAM I ASI CCA 4 PĚKNÉ SKLADBY)

7.PORTRAIT OF AN AMERICAN FAMILY (NEVÍM PROČ ALE TAHLE DESKA MĚ PROSTĚ MOC NECHYTLA JE TO TAK LÍBÍ SE MI JENOM PÍSEN DOPE HAT(
deathstars

Příspěvekod Mr. Silas v 02 zář 2009, 21:26

deathstars: Ty vole....líbý, interpunkce v hazjlu, těžký mudrování...na Obrázek
Mr. Silas

Příspěvekod deathstars v 05 zář 2009, 18:03

Mr. Silas píše:deathstars: Ty vole....líbý, interpunkce v hazjlu, těžký mudrování...na Obrázek

NO TAK SORY musel sem to už někde pořádně rozepsat :):)
deathstars

Příspěvekod Nohy v 10 zář 2009, 11:24

Citovat koment kterej je hned nad tvým je trochu zcestný ne? Kor když je v něm obrázek. Sorráček, nechci rejpat, já jen že to pak vypadá divně.
en o há ypsilon = Nohy
Nohy

Příspěvekod Bornnover v 02 lis 2009, 20:28

Nejlepší album ever bezkonkurenčně Antikrist, což je album naprosto luxusní (však ho taky produkoval Reznor), v závěsu následuje Mechanical Animals a pak Portrait (kde byl Manson 100% autentickej, ne dneska ta vyumělkovaná tvrdost). Nejhorší je pro mě High End Of Low... jak jinak.
Bornnover

Příspěvekod spineshank v 24 lis 2009, 15:47

pokud bych měl vybrat nej alba tak asi takhle:

1, Antichrist Superstar -nejlepší,nejsyrovější,nejúpřímější
2,Holy Wood (in the Shadow of the Valley of Death) -dokonalé završení s mnoha peckami a krásným zvukem
3,Mechanical Animals -nádhernej zvuk,krásné aranže,spousta skvělých písní
4,The Last Tour on Earth (živě)-hlavně kvůli bombastické „Astonishing Panorama Of The Endtimes“
5,Portrait of an American Family
pak už to šlo bohužel jen z kopce.................jsou tam samo vyjímky,ale.........
spineshank

Příspěvekod vixie.blog.cz v 06 úno 2010, 12:08

ja milujem THEOL - nechápem prečo ho kritici tak zakopali pod zem, veď ten album je fantastický!! a Twig sa vrááátil =*
vixie.blog.cz

Příspěvekod deathstars v 14 úno 2010, 08:53

Už jsem tu jednou psal a nedopadlo to moc dobře:)a od tý doby se změnil hodně i můj názor.Takže tady stručně můj žebříček.
1.Holly wood
2.Antichrist superstar
3.Mechanical animals
4.The high and the low
5.Eat me,drink me
6.The golden age of the grotesque
7.Portrait of the american family
tot vše:)
deathstars

PředchozíDalší

Zpět na MM obecně